• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bananų
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 5 vienetai obuolių (didesni)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (tešlai)
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • 200 gramų varškės (9 proc. riebumo)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, išimi sėklas, supjaustyti griezinėliais, bananą sutrinti šakute, sumaišyti su supjaustytais obuoliais, suberti vanilinį cukrų ir cinamoną, išmaišyti.
    Margariną pašildyti, kad ištirptų, įmušti kiaušinius ir supylus cukrų maišyti kol ištirps. Tuomet puse masės įpilti į kitą dubenį. Į vieną dalį pilti manus, pamaišius, pilti miltų sumaišytų su kepimo milteliais. Miltų dėti tiek, kad tešla minkytųsi, neturi būti skysta. Į kitą dalį dėti varškę, ją gerai sutrinti, tada įdėti 4 šaukšt. miltų (masė turi būti šiek tiek skysta).
    Paimti kepimo formą(geriausiai apvalią), įkloti kepimo popieriumi, tada dėti pirmąją tešlos dalį (su manais), gerai paskirstyti po formą, iš kraštų pakelti, tuomet paskirtyti didesnę dalį įdaro ir pilti antrąją dalį tešlos. Galiausiai sudėti likusį įdarą ir kepti 180 laipsnių temp. orkaitėje, nuolat prižiūrint, 30-40min. vėliau pažiūrėt, šakute ar peiliu ar iškepę.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bananų
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų margarino
  • 5 vienetai obuolių (didesni)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (tešlai)
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • 200 gramų varškės (9 proc. riebumo)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, išimi sėklas, supjaustyti griezinėliais, bananą sutrinti šakute, sumaišyti su supjaustytais obuoliais, suberti vanilinį cukrų ir cinamoną, išmaišyti.
    Margariną pašildyti, kad ištirptų, įmušti kiaušinius ir supylus cukrų maišyti kol ištirps. Tuomet puse masės įpilti į kitą dubenį. Į vieną dalį pilti manus, pamaišius, pilti miltų sumaišytų su kepimo milteliais. Miltų dėti tiek, kad tešla minkytųsi, neturi būti skysta. Į kitą dalį dėti varškę, ją gerai sutrinti, tada įdėti 4 šaukšt. miltų (masė turi būti šiek tiek skysta).
    Paimti kepimo formą(geriausiai apvalią), įkloti kepimo popieriumi, tada dėti pirmąją tešlos dalį (su manais), gerai paskirstyti po formą, iš kraštų pakelti, tuomet paskirtyti didesnę dalį įdaro ir pilti antrąją dalį tešlos. Galiausiai sudėti likusį įdarą ir kepti 180 laipsnių temp. orkaitėje, nuolat prižiūrint, 30-40min. vėliau pažiūrėt, šakute ar peiliu ar iškepę.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų