REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų cukraus (biskvitiniam pagrindui)
  • 5 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių, biskvitiniam pagrindui)
  • šiek tiek vyšnių
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitiniam pagrindui)
  • 120 gramų kvietinių miltų (biskvitiniam pagrindui)
  • šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
  • 200 gramų varškės (kremui)
  • 200 gramų sviesto (82 proc., kremui)
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (kremui, indeliuose)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitiniam pagrindui)
  • 1 vienetas želės (vyšnių, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti vyšninę žele pagal aprašymą ant pakuotės ir padėti sustingti. Pasiruošti biskvitinį pagrindą: kambario temperatūros kiaušinius išplakti su cukrumi iki putų. Sumaišyti bulvių krakmolą, kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Persijoti birius produktus į kiaušinių masę ir kruopščiai viską išmaišyti. Supilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 185-190 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-15 min., kol kepinys pagels ir iškeps. Patikrinti, ar pagrindas iškepęs, galima mediniu smeigtuku. Pagrindą atvėsinti ir perpjauti į keturias dalis. Kremui kambario temperatūros sviestą, varškę ir kondensuotą pieną sutrinti blenderiu iki vientisos masės. Pirmą pagrindą aptepti kremu, pabarstyti vyšniomis, dėti antrą pagrindą, aptepti kremu, pabarstyti smulkiais kubeliais pjaustytą žele, dėti trečią pagrindą, aptepti kremu, pabarstyti vyšniomis, dėti ketvirtą pagrindą, aptepti kremu viršų ir šonus, apibarstyti šokolado drožlėmis. Palaikyti šaltai, kad sudrėktų pagrindo biskvitai ir sutvirtėtų kremas. Skanaus!
    Patarimas. Jei neturite daug laiko, tai biskvitus sutepkite saldinta arbata ar vandeniu ir tik tada kremu, tuomet jie greičiau suminkštės.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų cukraus (biskvitiniam pagrindui)
  • 5 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių, biskvitiniam pagrindui)
  • šiek tiek vyšnių
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitiniam pagrindui)
  • 120 gramų kvietinių miltų (biskvitiniam pagrindui)
  • šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
  • 200 gramų varškės (kremui)
  • 200 gramų sviesto (82 proc., kremui)
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (kremui, indeliuose)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitiniam pagrindui)
  • 1 vienetas želės (vyšnių, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti vyšninę žele pagal aprašymą ant pakuotės ir padėti sustingti. Pasiruošti biskvitinį pagrindą: kambario temperatūros kiaušinius išplakti su cukrumi iki putų. Sumaišyti bulvių krakmolą, kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Persijoti birius produktus į kiaušinių masę ir kruopščiai viską išmaišyti. Supilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 185-190 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-15 min., kol kepinys pagels ir iškeps. Patikrinti, ar pagrindas iškepęs, galima mediniu smeigtuku. Pagrindą atvėsinti ir perpjauti į keturias dalis. Kremui kambario temperatūros sviestą, varškę ir kondensuotą pieną sutrinti blenderiu iki vientisos masės. Pirmą pagrindą aptepti kremu, pabarstyti vyšniomis, dėti antrą pagrindą, aptepti kremu, pabarstyti smulkiais kubeliais pjaustytą žele, dėti trečią pagrindą, aptepti kremu, pabarstyti vyšniomis, dėti ketvirtą pagrindą, aptepti kremu viršų ir šonus, apibarstyti šokolado drožlėmis. Palaikyti šaltai, kad sudrėktų pagrindo biskvitai ir sutvirtėtų kremas. Skanaus!
    Patarimas. Jei neturite daug laiko, tai biskvitus sutepkite saldinta arbata ar vandeniu ir tik tada kremu, tuomet jie greičiau suminkštės.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų