REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos kumpio
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną nuplauname, nusausiname bei perpjauname pusiau išilgai tik ne iki galo, atverčiame lyg knygą. Užklojame maistine plėvele ir išmušam kaip karbonadą. Pabarstom druska, pipirais, įtriname česnaku.
    Pagaminame įdarą: ant aliejaus pakepiname kubeliais pjaustytą svogūną, kiek vėliau sudedame sutarkuotą morką ir galiausiai supjaustytus grybus, kepame, kol suminkštės, įberiame druskos bei pipirų pagal skonį. Paliekame kol atvės, tada įmušame kiaušinį, viską sumaišome bei sudedame ant paruoštos mėsos. Tada kruopščiai suvyniojame, kad neišbėgtų įdaras ir kad nebūtų skylių iškepus. Suvyniotą vyniotinį sutvirtiname storesniu siūlu. Tvirtai surišame galus. Vyniotinį apibarstome džiovintais čiobreliais, suvyniojame į aliuminio foliją bei dedame į skardą. Įpilame puodelį vandens (paskui dar kelis kart pripyliau vandens) bei dedame į įkaitintą iki 160-180 °C orkaitę ir kepame apie 1-1,5 val. Priklauso kokio storio vyniotinį suvyniosite. Baigiant kepti nuimame aliuminio foliją, kad vyniotinis gražiai apskrustų.

Autorius: Jelena

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos kumpio
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną nuplauname, nusausiname bei perpjauname pusiau išilgai tik ne iki galo, atverčiame lyg knygą. Užklojame maistine plėvele ir išmušam kaip karbonadą. Pabarstom druska, pipirais, įtriname česnaku.
    Pagaminame įdarą: ant aliejaus pakepiname kubeliais pjaustytą svogūną, kiek vėliau sudedame sutarkuotą morką ir galiausiai supjaustytus grybus, kepame, kol suminkštės, įberiame druskos bei pipirų pagal skonį. Paliekame kol atvės, tada įmušame kiaušinį, viską sumaišome bei sudedame ant paruoštos mėsos. Tada kruopščiai suvyniojame, kad neišbėgtų įdaras ir kad nebūtų skylių iškepus. Suvyniotą vyniotinį sutvirtiname storesniu siūlu. Tvirtai surišame galus. Vyniotinį apibarstome džiovintais čiobreliais, suvyniojame į aliuminio foliją bei dedame į skardą. Įpilame puodelį vandens (paskui dar kelis kart pripyliau vandens) bei dedame į įkaitintą iki 160-180 °C orkaitę ir kepame apie 1-1,5 val. Priklauso kokio storio vyniotinį suvyniosite. Baigiant kepti nuimame aliuminio foliją, kad vyniotinis gražiai apskrustų.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų