REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros (papuošimui)
  • 150 mililitrų cukraus (biskvitui)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (biskvitui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kakavos (papuošimui)
  • 75 mililitrai krakmolo (biskvitui)
  • 3 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 200 mililitrų grietinėlės (plakama, įdarui)
  • 1.5 valgomojo šaukšto viskio (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išsukti su cukrumi. Sumaišyti bulvių krakmolą, kakavą, kepimo miltelius ir įmaišyti į kiaušinių plakinį. Skardą iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir tolygiai paskirstyti. Kepti 250 laipsnių orkaitėje 5 min. Biskvitą atsargiai iškratyti ant kito kepimo popieriaus lapo, apibarstyti cukrumi. Prilipusį kepimo popierių teptuku aptepti vandeniu ir atsargiai nuplėšti. Biskvitą užkloti drėgnu virtuviniu rankšluosčiu ir palaukti, kol gerai atvės. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir tirpia kava. Teptuku viskiu patepti paplotį ir užlieti kremo. Paplotį susukti ir kiek palaikyti. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus milteliais ir kakava. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros (papuošimui)
  • 150 mililitrų cukraus (biskvitui)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (biskvitui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kakavos (papuošimui)
  • 75 mililitrai krakmolo (biskvitui)
  • 3 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 200 mililitrų grietinėlės (plakama, įdarui)
  • 1.5 valgomojo šaukšto viskio (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos (įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išsukti su cukrumi. Sumaišyti bulvių krakmolą, kakavą, kepimo miltelius ir įmaišyti į kiaušinių plakinį. Skardą iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir tolygiai paskirstyti. Kepti 250 laipsnių orkaitėje 5 min. Biskvitą atsargiai iškratyti ant kito kepimo popieriaus lapo, apibarstyti cukrumi. Prilipusį kepimo popierių teptuku aptepti vandeniu ir atsargiai nuplėšti. Biskvitą užkloti drėgnu virtuviniu rankšluosčiu ir palaukti, kol gerai atvės. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir tirpia kava. Teptuku viskiu patepti paplotį ir užlieti kremo. Paplotį susukti ir kiek palaikyti. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus milteliais ir kakava. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų