REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų majonezo
  • 350 gramų sūris (tešlai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 500 gramų mesos (kiaulienos ir jautienos faršas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų majonezo
  • 350 gramų sūris (tešlai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 500 gramų mesos (kiaulienos ir jautienos faršas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišyti, bet ne maigyti.

    Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180° temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Kepinį išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.

    Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.

    Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200 °C laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų