Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 700 gramų jautienos
- 250 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos filė supjaustyti 2-2,5 cm gabaliukais.
Apibarstyti mėsą prieskoniais ir užpilti vynu.
Laikyti mėsą šaldytuve apie 2 valandas.
Kepti griliuje, ant laužo ar tiesiog orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 700 gramų jautienos
- 250 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos filė supjaustyti 2-2,5 cm gabaliukais.
Apibarstyti mėsą prieskoniais ir užpilti vynu.
Laikyti mėsą šaldytuve apie 2 valandas.
Kepti griliuje, ant laužo ar tiesiog orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą