REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 700 gramų jautienos
  • 250 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos filė supjaustyti 2-2,5 cm gabaliukais.
    Apibarstyti mėsą prieskoniais ir užpilti vynu.
    Laikyti mėsą šaldytuve apie 2 valandas.
    Kepti griliuje, ant laužo ar tiesiog orkaitėje.

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 700 gramų jautienos
  • 250 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos filė supjaustyti 2-2,5 cm gabaliukais.
    Apibarstyti mėsą prieskoniais ir užpilti vynu.
    Laikyti mėsą šaldytuve apie 2 valandas.
    Kepti griliuje, ant laužo ar tiesiog orkaitėje.

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų