REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 15 gramų jūros kopūstų
  • 50 gramų kopūstų (švieži)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
  • 300 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Švarias bulves bei morką nulupkite ir supjaustykite. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinkite kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikite sveikas. Visus ingredientus dėkite į puodą verdančio vandens ir pavirkite truputį. Tuomet dėkite jūros kopūstus, įlašinkite keletą lašų grybų skonio sojos padažo, berkite likusius prieskonius ir virkite viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą, skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 15 gramų jūros kopūstų
  • 50 gramų kopūstų (švieži)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
  • 300 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Švarias bulves bei morką nulupkite ir supjaustykite. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinkite kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikite sveikas. Visus ingredientus dėkite į puodą verdančio vandens ir pavirkite truputį. Tuomet dėkite jūros kopūstus, įlašinkite keletą lašų grybų skonio sojos padažo, berkite likusius prieskonius ir virkite viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą, skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų