Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 15 gramų jūros kopūstų
- 50 gramų kopūstų (švieži)
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
- 300 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švarias bulves bei morką nulupkite ir supjaustykite. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinkite kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikite sveikas. Visus ingredientus dėkite į puodą verdančio vandens ir pavirkite truputį. Tuomet dėkite jūros kopūstus, įlašinkite keletą lašų grybų skonio sojos padažo, berkite likusius prieskonius ir virkite viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą, skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 15 gramų jūros kopūstų
- 50 gramų kopūstų (švieži)
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
- 300 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švarias bulves bei morką nulupkite ir supjaustykite. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinkite kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikite sveikas. Visus ingredientus dėkite į puodą verdančio vandens ir pavirkite truputį. Tuomet dėkite jūros kopūstus, įlašinkite keletą lašų grybų skonio sojos padažo, berkite likusius prieskonius ir virkite viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą, skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą