• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pundelis salotų
  • 2 vienetai avokadų
  • 2 vienetai agurkų
  • 200 gramų sūdytos lašišos
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 0.5 pundelio svogūnų laiškų
  • 2 saujos vyšninių pomidorų
  • Padažui:
  • 1 vienetas citrinų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis balzaminis actas
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 2 žiupsneliai raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 pundelis salotų
  • 2 vienetai avokadų
  • 2 vienetai agurkų
  • 200 gramų sūdytos lašišos
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 0.5 pundelio svogūnų laiškų
  • 2 saujos vyšninių pomidorų
  • Padažui:
  • 1 vienetas citrinų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis balzaminis actas
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 2 žiupsneliai raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves supjaustyti ir sluoksniuoti: salotų lapai, agurkai, pomidorai, svogūnai, avokadai, svogūnų laiškai. Ant viršaus uždėkite lašišos gabaliukus.
  2. Padažui iš pusės citrinos išspauskite sultis, jas maišykite su aliejumi, balzaminiu actu, medumi, garstyčiomis ir raudonėliu. Padažu užpilkite salotas.
  3. Pagardinkite likusios citrinos pusės griežinėliais. Prieš patiekdami išmaišykite.

Autorius: Ūla

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų