REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 600 gramų vištienos skrandukų
  • 100 mililitrų kečupo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoštus, nuplautus skrandukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, įmesti porą lauro lapų. Virti apie 2 val. Išvirtus skrandukus atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
    Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę, supjaustyti minkštimą kubeliais.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti pomidorus. Kai pomidorai pradės leisti sultis, įberti kario, sumaišyti. Šiek tiek patroškinti ir sudėti kečupą, gerai išmaišyti.
    Tada sudėti skrandukus, įpilti truputį vandens, kad skrandukai pilnai paskęstų. Sudėti smulkintą česnaką.
    Troškinti uždengus apie 20 min.
    Paskaninti mėgstamais žalumynais.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 600 gramų vištienos skrandukų
  • 100 mililitrų kečupo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoštus, nuplautus skrandukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, įmesti porą lauro lapų. Virti apie 2 val. Išvirtus skrandukus atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
    Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę, supjaustyti minkštimą kubeliais.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti pomidorus. Kai pomidorai pradės leisti sultis, įberti kario, sumaišyti. Šiek tiek patroškinti ir sudėti kečupą, gerai išmaišyti.
    Tada sudėti skrandukus, įpilti truputį vandens, kad skrandukai pilnai paskęstų. Sudėti smulkintą česnaką.
    Troškinti uždengus apie 20 min.
    Paskaninti mėgstamais žalumynais.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų