• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (padažui)
  • 1 vienetas morkų
  • 70 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė (arba kiaulienos faršas)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo (padažui)
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (padažui)
  • 7/10 stiklinės vandens (padažui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių (vištienai ar kiaulienai)
  • šiek tiek čiobrelių (padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (padažui)
  • 1 vienetas morkų
  • 70 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė (arba kiaulienos faršas)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo (padažui)
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (padažui)
  • 7/10 stiklinės vandens (padažui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių (vištienai ar kiaulienai)
  • šiek tiek čiobrelių (padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti (nepervirti). Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti. Morką sutarkuoti smulkia tarka ir apkepinti kartu su svogūnais. Kepant morkas ir svogūnus juos galima paskaninti prieskoniais. Krūtinėlę sumalame. Faršą sumaišyti su ryžiais, morkom, svogūnais, majonezu, įberti druskos, prieskonių. Suformuoti nedidelius kukulius ir dėti juos į kepimo formą. Sumaišyti padažo ingredientus kartu su SANTA MARIA prieskoniais ir užpilti kukulius. Uždengti viską folija ir kepti orkaitėje 200 C apie 40 min. Kepimo pabaigoje foliją nuimti ir dar apie 5-10 min. pakepti, kad gražiai apskrustų. Jei padažas neapsemia teftelių, kepdami karts nuo karto apipilkite jų viršų padažu. Skanaus!

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų