REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių (vidutinės)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 vienetai vištienos blauzdelių
  • 1 stiklinė majonezo
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, krapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Nuplauname kulšeles ir įtriname į jas prieskonius: druską , pipirus, galima specialiais vištienos prieskoniais.

    2. ( Marinatas ) Sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir apipilam/aptepam paruoštas vištienos kulšeles (jei per tiršta, galima praskiesti su vandeniu) Įpjaustom svogūną, pomidorą, morką.

    3. Supjaustome bulves 1 cm storio griežinėliais ar stambesniais gabaliukais.

    4. Ištepame skardą sviestu ir pagrindą klojame bulvių griežinėliais. Tuomet supilame paruoštą marinatą ir sudedame likusius bulvių griežinėlius. Papuošimui galima apibarstyti svogūno laiškais.

    5. Kepame 200 laipsnių orkaitėje, apie valandą. Kol vištiena iškeps ir bulvės apskrus.

    Vištiena įgauna truputi aštrumo dėl majonezo ir kečupo, tad nepadauginkite prieskonių !

    Skanaus :)

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių (vidutinės)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 vienetai vištienos blauzdelių
  • 1 stiklinė majonezo
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, krapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Nuplauname kulšeles ir įtriname į jas prieskonius: druską , pipirus, galima specialiais vištienos prieskoniais.

    2. ( Marinatas ) Sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir apipilam/aptepam paruoštas vištienos kulšeles (jei per tiršta, galima praskiesti su vandeniu) Įpjaustom svogūną, pomidorą, morką.

    3. Supjaustome bulves 1 cm storio griežinėliais ar stambesniais gabaliukais.

    4. Ištepame skardą sviestu ir pagrindą klojame bulvių griežinėliais. Tuomet supilame paruoštą marinatą ir sudedame likusius bulvių griežinėlius. Papuošimui galima apibarstyti svogūno laiškais.

    5. Kepame 200 laipsnių orkaitėje, apie valandą. Kol vištiena iškeps ir bulvės apskrus.

    Vištiena įgauna truputi aštrumo dėl majonezo ir kečupo, tad nepadauginkite prieskonių !

    Skanaus :)

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų