Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 100 gramų salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 8 vienetai vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
- 1 vienetas prieskonių (Rytietiškas marinatas SANTA MARIA Ginger, pakeliuose)
- 8 vienetai ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Labai greitas ir skanus patiekalas.
Vištieną apipilti Santa Maria marinatu ir kol šiek tiek pasimarinuos galima susipjaustyti svogūną.
Svogūną apkepti keptuvėje, kol įgaus auksinį atspalvį. Ant svogūnų nepagailėti druskos ir pipirų. Tuomet sudėti visą vištieną ir užpilti padažą. Uždengti keptuvę ir vištieną troškinti, kol iškeps, nuolat pavartant ir užpilant padažu.
Kol vištiena troškinasi gaminame salonas. Viską supjaustyti kubeliais ir ant viršaus užpilti grietinę.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 100 gramų salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 8 vienetai vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
- 1 vienetas prieskonių (Rytietiškas marinatas SANTA MARIA Ginger, pakeliuose)
- 8 vienetai ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Labai greitas ir skanus patiekalas.
Vištieną apipilti Santa Maria marinatu ir kol šiek tiek pasimarinuos galima susipjaustyti svogūną.
Svogūną apkepti keptuvėje, kol įgaus auksinį atspalvį. Ant svogūnų nepagailėti druskos ir pipirų. Tuomet sudėti visą vištieną ir užpilti padažą. Uždengti keptuvę ir vištieną troškinti, kol iškeps, nuolat pavartant ir užpilant padažu.
Kol vištiena troškinasi gaminame salonas. Viską supjaustyti kubeliais ir ant viršaus užpilti grietinę.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą