INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   morkų 
  -   1 sauja   petražolių 
  -   0.5 kilogramo   vištos filė 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   3 vienetai   batono (riekelės) 
  -   0.5 stiklinės   pieno 
  -   0.5 stiklinės   grietinėlės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   40 gramų   sviesto 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   prieskonių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Mėsą sumalame kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma. 
 
 Viską gerai išmaišome. Jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle.
 
 Daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais, trintomis morkomis. 
 
 Kai baigia virti kukuliai, įpilame grietinėlės.
 
 Išvirusius ir į lėkštę sudėtus kukulius užpilame likusiu kukulių sultiniu. Papuošiame petražolėmis.   
    Autorius: Zina 
           INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   morkų 
  -   1 sauja   petražolių 
  -   0.5 kilogramo   vištos filė 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   3 vienetai   batono (riekelės) 
  -   0.5 stiklinės   pieno 
  -   0.5 stiklinės   grietinėlės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   40 gramų   sviesto 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   prieskonių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Mėsą sumalame kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma. 
 
 Viską gerai išmaišome. Jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle.
 
 Daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais, trintomis morkomis. 
 
 Kai baigia virti kukuliai, įpilame grietinėlės.
 
 Išvirusius ir į lėkštę sudėtus kukulius užpilame likusiu kukulių sultiniu. Papuošiame petražolėmis.   
    Autorius: Zina 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI