• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 0.5 kilogramo vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 vienetai batono (riekelės)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą sumalame kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma.

    Viską gerai išmaišome. Jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle.

    Daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais, trintomis morkomis.

    Kai baigia virti kukuliai, įpilame grietinėlės.

    Išvirusius ir į lėkštę sudėtus kukulius užpilame likusiu kukulių sultiniu. Papuošiame petražolėmis.

Autorius: Zina

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 0.5 kilogramo vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 vienetai batono (riekelės)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą sumalame kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma.

    Viską gerai išmaišome. Jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle.

    Daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais, trintomis morkomis.

    Kai baigia virti kukuliai, įpilame grietinėlės.

    Išvirusius ir į lėkštę sudėtus kukulius užpilame likusiu kukulių sultiniu. Papuošiame petražolėmis.

Autorius: Zina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų