Kadangi ruduo - moliūgų metas, juos ir reikia valgyti, nes tai - sveikas ir lengvas maistas, o su vištiena - ypatingai skanus duetas.
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 3 lapai sluoksniuotos tešlos
 - 300 gramų moliūgų
 - 250 gramų vištos filė
 - 1 saujelė feta sūrio
 - 1 žiupsnelis druskos
 - 1 žiupsnelis pipirai
 - 1 žiupsnelis aliejaus
 - 1 žiupsnelis prieskonių vištienai
 - 1 lapas rozmarino
 
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
    
  Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
 - Taip pat iškepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
 - Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
 - Tešlą pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
 - 180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir rozmarino lapeliais. Skanaus!
 
REKLAMA
 
  
