REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kadangi ruduo - moliūgų metas, juos ir reikia valgyti, nes tai - sveikas ir lengvas maistas, o su vištiena - ypatingai skanus duetas.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 3 lapai sluoksniuotos tešlos
  • 300 gramų moliūgų
  • 250 gramų vištos filė
  • 1 saujelė feta sūrio
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis aliejaus
  • 1 žiupsnelis prieskonių vištienai
  • 1 lapas rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
  2. Taip pat iškepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
  3. Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
  4. Tešlą pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
  5. 180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir rozmarino lapeliais. Skanaus!

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų