Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 7 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 2 stiklinės raudonojo vyno (saldus)
- 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų sultinio (vištienos)
- 1 sauja vaisių (džiovinti (abrikosai, slyvos, razinos ir riešutai), po)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną gerai nusausinkite, į keptuvę įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite.
Atskirai aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytą česnaką, įpilkite kepant vištieną išsiskyrusį skystį, suberkite džiovintus vaisius ir truputėlį pakepinkite.
Supilkite vyną, sudėkite prieskonius, gerai išmaišykite ir užvirinkite.
Į troškintuvą dėkite mėsą, supilkite gautą padažą, sojų padažą ir sultinį - mėsa turi būti apsemta.
Troškinkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 4 0min.
Patiekite su ryžiais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 7 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 2 stiklinės raudonojo vyno (saldus)
- 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų sultinio (vištienos)
- 1 sauja vaisių (džiovinti (abrikosai, slyvos, razinos ir riešutai), po)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną gerai nusausinkite, į keptuvę įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite.
Atskirai aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytą česnaką, įpilkite kepant vištieną išsiskyrusį skystį, suberkite džiovintus vaisius ir truputėlį pakepinkite.
Supilkite vyną, sudėkite prieskonius, gerai išmaišykite ir užvirinkite.
Į troškintuvą dėkite mėsą, supilkite gautą padažą, sojų padažą ir sultinį - mėsa turi būti apsemta.
Troškinkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 4 0min.
Patiekite su ryžiais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą