INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medų, garstyčias sumaišyti , pridėti aliejaus ir viską gerai sumaišyti.
Atskirai įtrinti sparnelius druska bei pipirais ir leisti pastovėti pusvalandį.
Į indą su sparneliais pilti marinavimo mišinį bei leisti pastovėti mažiausiai valandą. Kepti ant grotelių.
Galima kepti ir orkaitėje.
Skanaus.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medų, garstyčias sumaišyti , pridėti aliejaus ir viską gerai sumaišyti.
Atskirai įtrinti sparnelius druska bei pipirais ir leisti pastovėti pusvalandį.
Į indą su sparneliais pilti marinavimo mišinį bei leisti pastovėti mažiausiai valandą. Kepti ant grotelių.
Galima kepti ir orkaitėje.
Skanaus.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI