INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   2 valgomieji šaukštai   medaus 
  -   2 valgomieji šaukštai   garstyčių 
  -   1 kilogramas   vištienos sparnelių 
  -   1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Medų, garstyčias sumaišyti , pridėti aliejaus ir viską gerai sumaišyti. 
 
 Atskirai įtrinti sparnelius druska bei pipirais ir leisti pastovėti pusvalandį.
 
 Į indą su sparneliais pilti marinavimo mišinį bei leisti pastovėti mažiausiai valandą. Kepti ant grotelių.
 
 Galima kepti ir orkaitėje. 
 
 Skanaus.   
    Autorius: Kristina 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   2 valgomieji šaukštai   medaus 
  -   2 valgomieji šaukštai   garstyčių 
  -   1 kilogramas   vištienos sparnelių 
  -   1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Medų, garstyčias sumaišyti , pridėti aliejaus ir viską gerai sumaišyti. 
 
 Atskirai įtrinti sparnelius druska bei pipirais ir leisti pastovėti pusvalandį.
 
 Į indą su sparneliais pilti marinavimo mišinį bei leisti pastovėti mažiausiai valandą. Kepti ant grotelių.
 
 Galima kepti ir orkaitėje. 
 
 Skanaus.   
    Autorius: Kristina 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI