Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (padažui)
- 1 kilogramas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek paprikų (milteliai, padažui)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek druskos (padažui)
- 4 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
- šiek tiek prieskonių (vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, išvirti ir dar karštas sugrūsti. Masei šiek tiek pravėsus, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Suberti prieskonius ir viską i išmaišyti.
Formuoti nestorus blynus ir kepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Kad masė neliptų prie rankų, galima jas sudrėkinti šaltu vandeniu.
Padažo ruošimas: grietinę šiek tiek atskiesti vandeniu. Sudėti prieskonius ir smulkintą česnaką. Išmaišyti. Palaikyti šaldytuve bent 15 minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (padažui)
- 1 kilogramas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek paprikų (milteliai, padažui)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek druskos (padažui)
- 4 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
- šiek tiek prieskonių (vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, išvirti ir dar karštas sugrūsti. Masei šiek tiek pravėsus, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Suberti prieskonius ir viską i išmaišyti.
Formuoti nestorus blynus ir kepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Kad masė neliptų prie rankų, galima jas sudrėkinti šaltu vandeniu.
Padažo ruošimas: grietinę šiek tiek atskiesti vandeniu. Sudėti prieskonius ir smulkintą česnaką. Išmaišyti. Palaikyti šaldytuve bent 15 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą