• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas krapų (šakelė)
  • 0.5 stiklinės krienų (tarkuoti)
  • 1 vienetas morkų
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas karšių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų