INGREDIENTAI:
- 3 vienetai juodųjų pipirų
 - 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
 - 1 vienetas petražolių
 - 1 vienetas salierų
 - 1 vienetas svogūnų
 - 800 gramų veršienos (krūtininė)
 - šiek tiek druskos
 - 1 stiklinė grietinės
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
 
REKLAMA
 
  
