Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- 150 gramų konservuotų pupelių
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius sutarkuoti, agurką supjaustyti kvadretėliais. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir pakepinti juos aliejuje. Į indą sudėti burokėlius, pupeles, agurkus, sudėti kepintą svogūną su morka ir visu aliejumi. Pagardinti druska.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- 150 gramų konservuotų pupelių
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius sutarkuoti, agurką supjaustyti kvadretėliais. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir pakepinti juos aliejuje. Į indą sudėti burokėlius, pupeles, agurkus, sudėti kepintą svogūną su morka ir visu aliejumi. Pagardinti druska.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą