REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 500 gramų veršienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 stiklinė sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti plonais griežinėliais, išmušti, apibarstyti druska ir pipirais. Sviestą išsukti su žalumynais ir padaryti pailgus gabalėlius. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio uždėti po gabalėlį sviesto, susukti ir surišti siūlu. Suktinukus pakepti gerai įkaitintame aliejuje, tada įpilti sultinio ir uždengus troškinti 15-20 minučių. Žiūrėti, kad iš suktinukų neišbėgtų sviestas. Ištroškintus suktinukus sudėti į dubenį, o iš skysčio, kuriame buvo troškinama, įdėjus miltų ir grietinės, pagaminti padažą. Prieš patiekiant nuo suktinukų nuimti siūlus, tiesa, susukus suktinuką, galima naudoti ne siūlą, o krapštukus tik kepti reiktų tada ypatingai atsargiai, kad neišbėgtų sviestas. Prie suktinukų tinka bulvių košė.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 500 gramų veršienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 stiklinė sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti plonais griežinėliais, išmušti, apibarstyti druska ir pipirais. Sviestą išsukti su žalumynais ir padaryti pailgus gabalėlius. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio uždėti po gabalėlį sviesto, susukti ir surišti siūlu. Suktinukus pakepti gerai įkaitintame aliejuje, tada įpilti sultinio ir uždengus troškinti 15-20 minučių. Žiūrėti, kad iš suktinukų neišbėgtų sviestas. Ištroškintus suktinukus sudėti į dubenį, o iš skysčio, kuriame buvo troškinama, įdėjus miltų ir grietinės, pagaminti padažą. Prieš patiekiant nuo suktinukų nuimti siūlus, tiesa, susukus suktinuką, galima naudoti ne siūlą, o krapštukus tik kepti reiktų tada ypatingai atsargiai, kad neišbėgtų sviestas. Prie suktinukų tinka bulvių košė.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų