Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 vienetas paprikų
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų (kepintas)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 450 gramų veršienos
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papriką supjaustyti šiaudeliais.
Supjaustyti veršieną nedideliais gabaliukais.
Svogūnų laiškus susmulkinti, česnakus išspausti.
Mėsą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepti 2-3 min. pastoviai maišant.
Tada sudėti papriką ir česnakus. Sumaišyti ir dar kepti 2 min. Po 2 min. supilti cheresą, sojos padažą ir suberti svogūnėlius. Išmaišyti ir dar 1 min. pakepti.
Baigus kepti, apiberti toškinį sezamu.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 vienetas paprikų
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų (kepintas)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 450 gramų veršienos
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papriką supjaustyti šiaudeliais.
Supjaustyti veršieną nedideliais gabaliukais.
Svogūnų laiškus susmulkinti, česnakus išspausti.
Mėsą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepti 2-3 min. pastoviai maišant.
Tada sudėti papriką ir česnakus. Sumaišyti ir dar kepti 2 min. Po 2 min. supilti cheresą, sojos padažą ir suberti svogūnėlius. Išmaišyti ir dar 1 min. pakepti.
Baigus kepti, apiberti toškinį sezamu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą