REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užkepėlei galite naudoti bet kokias mėgstamas daržoves, tik nepamirškite grybų, jie užkepėlei suteikia labai gerą skonį. Kadangi kuskusas paruošiamas super greitai, tad gaminant užkepėlę ilgai neužtruksite, tereikia apkepti daržoves, sumaišyti su kuskusu ir pašauti į orkaitę, kad apskrustų sūris. Taip pat, užkepėlę galite kepti ir individualiuose indeliuose, tuomet užkepėles galima paruošti pagal kiekvieno valgytojo skonį. Matavimuo naudojau 240 ml stiklinę. Receptas iš mano blogo: lithuaninaintheusa.com

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kuskuso
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 0.5 vieneto brokolių
  • 200 gramų pievagrybių
  • 150 mililitrų vandens (karšto)
  • 100 mililitrų sūris (tarkuoto, aš naudojau kietesnį mocarela sūrį)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas geltonosios paprikos
  • 1 vienetas raudonosios paprikos
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 0.5 vieneto sultinio kubelių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Porcijų skaičius: 6

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų