REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų varškės
  • 200 gramų miltai
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 125 gramai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Kepimui:
  • 200 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų varškės
  • 200 gramų miltai
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 125 gramai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Kepimui:
  • 200 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 40

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
  2. Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.
  3. Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.
  4. Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.
  5. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.
  6. Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.
  7. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Aliona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų