REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų varškės (9% riebumo)
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 85 gramai sviesto (kambario temperatūros, + 1 šaukštas)
- 1 sauja razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškė ištrinama ir sumaišoma su kiaušiniu, 85 g sviesto, 2 šaukštais cukraus bei druska.
Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išminkoma vientisa tešla.
Obuoliai nuplaunami, nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi nedideliais kubeliais.
Obuolių kubeliai sumaišomi 1 šaukštu sviesto, 2 šaukštais cukraus, razinomis, vaniliniu cukrumi bei cinamonu.
Iš tešlos rankomis suformuojami blyneliai, dedama obuolių įdaro ir suformuojamos apvalios bandelės.
Kepama apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptos bandelės apibarstomos cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų varškės (9% riebumo)
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 85 gramai sviesto (kambario temperatūros, + 1 šaukštas)
- 1 sauja razinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškė ištrinama ir sumaišoma su kiaušiniu, 85 g sviesto, 2 šaukštais cukraus bei druska.
Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išminkoma vientisa tešla.
Obuoliai nuplaunami, nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi nedideliais kubeliais.
Obuolių kubeliai sumaišomi 1 šaukštu sviesto, 2 šaukštais cukraus, razinomis, vaniliniu cukrumi bei cinamonu.
Iš tešlos rankomis suformuojami blyneliai, dedama obuolių įdaro ir suformuojamos apvalios bandelės.
Kepama apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptos bandelės apibarstomos cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą