INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 valgomieji šaukštai krakmolo
- 4 vienetai obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 600 gramų varškės
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 150 gramų grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius susmulkinkite skiltelėmis, sumaišykite su cukrumi ir sudėkite į kepimo formą.
Varškę sutrinkite su šakute, kad neliktų gumuliukų.
Į varškę įmaišykite vanilinį cukrų, grietinę, kiaušinius, išplaktus su druska. Po to įmaišykite miltus, krakmolą ir kepimo miltelius.
Tešlą supilkite ant obuolių.
Kepkite apie 40-50 minučių 180° C orkaitėje.
Autorius: Šarūnė
REKLAMA