REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 4 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 600 gramų varškės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 150 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 4 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 600 gramų varškės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 150 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius susmulkinkite skiltelėmis, sumaišykite su cukrumi ir sudėkite į kepimo formą.
    Varškę sutrinkite su šakute, kad neliktų gumuliukų.
    Į varškę įmaišykite vanilinį cukrų, grietinę, kiaušinius, išplaktus su druska. Po to įmaišykite miltus, krakmolą ir kepimo miltelius.
    Tešlą supilkite ant obuolių.
    Kepkite apie 40-50 minučių 180° C orkaitėje.

Autorius: Šarūnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų