INGREDIENTAI:
  -   2 valgomieji šaukštai   cukraus 
  -   4 valgomieji šaukštai   krakmolo 
  -   4 vienetai   obuolių 
  -   2 vienetai   kiaušinių 
  -   4 valgomieji šaukštai   kvietinių miltų 
  -   600 gramų   varškės 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   druskos 
  -   150 gramų   grietinės 
  -   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
  -   1 arbatinis šaukštelis   vanilinio cukraus 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Obuolius susmulkinkite skiltelėmis, sumaišykite su cukrumi ir sudėkite į kepimo formą. 
 Varškę sutrinkite su šakute, kad neliktų gumuliukų. 
 Į varškę įmaišykite vanilinį cukrų, grietinę, kiaušinius, išplaktus su druska. Po to įmaišykite miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. 
 Tešlą supilkite ant obuolių.
 Kepkite apie 40-50 minučių 180° C orkaitėje.   
    Autorius: Šarūnė 
     REKLAMA