Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 0.5 kilogramo varškės (arba varškės sūrio)
- šiek tiek aliejaus
- 50 gramų grietinės
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkomi.
Iš gautis tešlos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai.
Verdama pavartant įkaitintame aliejuje.
Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi.
Kuo tešla minkštesnė, tuo spurgos skanesnės.
Todėl kai kurios šeimininkės užmaišo tokio tirštumo tešlą, kad spurgas į aliejų leidžia riebaluotu šaukštu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 0.5 kilogramo varškės (arba varškės sūrio)
- šiek tiek aliejaus
- 50 gramų grietinės
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkomi.
Iš gautis tešlos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai.
Verdama pavartant įkaitintame aliejuje.
Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi.
Kuo tešla minkštesnė, tuo spurgos skanesnės.
Todėl kai kurios šeimininkės užmaišo tokio tirštumo tešlą, kad spurgas į aliejų leidžia riebaluotu šaukštu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą