REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (biskvitui)
  • 150 gramų cukraus (varškės masei)
  • 4 valgomieji šaukštai krakmolo (varškės masei)
  • 100 gramų raudonųjų serbentų (biskvitui)
  • 50 gramų spanguolių (varškės masei, džiovintos)
  • 5 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 5 vienetai kiaušinių (varškės masei)
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (biskvitui)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (biskvitui)
  • 500 gramų varškės (riebi, varškės masei)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (biskvitui)
  • 50 gramų sviesto (varškės masei)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (biskvitui)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (varškės masei, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti biskvitą: trynius atskirti nuo baltymų ir ištrinkite su cukrumi. Supilti miltus, vanilinį cukrų ir viską išmaišyti. Į tešlą sudėti atskirai iki standumo išplaktus baltymus, atsargiai išmaišyti ir supilti į sviestu išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą. Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių. Iškepusį pagrindą aptepti džemu.
    Paruošti viršutinį sluoksnį: varškę ištrinti su cukrumi, po truputį dėti sviestą, atskirtus kiaušinių trynius, krakmolą, vanilinį cukrų. Galiausiai sukrėsti nuplautas ir nusausintas džiovintas spanguoles ir sudėti iki standumo išplaktus baltymus. Atsargiai viską išmaišyti ir sukrėsti ant iškepusio pagrindo. Pašauti į orkaitę ir kepti toje pačioje temperatūroje dar apie 20 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (biskvitui)
  • 150 gramų cukraus (varškės masei)
  • 4 valgomieji šaukštai krakmolo (varškės masei)
  • 100 gramų raudonųjų serbentų (biskvitui)
  • 50 gramų spanguolių (varškės masei, džiovintos)
  • 5 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 5 vienetai kiaušinių (varškės masei)
  • 8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (biskvitui)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (biskvitui)
  • 500 gramų varškės (riebi, varškės masei)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (biskvitui)
  • 50 gramų sviesto (varškės masei)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (biskvitui)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (varškės masei, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti biskvitą: trynius atskirti nuo baltymų ir ištrinkite su cukrumi. Supilti miltus, vanilinį cukrų ir viską išmaišyti. Į tešlą sudėti atskirai iki standumo išplaktus baltymus, atsargiai išmaišyti ir supilti į sviestu išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą. Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių. Iškepusį pagrindą aptepti džemu.
    Paruošti viršutinį sluoksnį: varškę ištrinti su cukrumi, po truputį dėti sviestą, atskirtus kiaušinių trynius, krakmolą, vanilinį cukrų. Galiausiai sukrėsti nuplautas ir nusausintas džiovintas spanguoles ir sudėti iki standumo išplaktus baltymus. Atsargiai viską išmaišyti ir sukrėsti ant iškepusio pagrindo. Pašauti į orkaitę ir kepti toje pačioje temperatūroje dar apie 20 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų