REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus (įdarui)
  • 50 gramų cukraus (pagrindui)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (pagrindui)
  • 150 gramų kvietinių miltų (pagrindui)
  • 200 mililitrų pieno (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų (įdarui)
  • 500 gramų varškės (įdarui)
  • 400 gramų braškių (įdarui)
  • 100 gramų sviesto (pagrindui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (pagrindui)
  • 1 vienetas pudingo (įdarui, vanilinis, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagrindui: kiaušinį išsukti su cukrumi, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suminkyti su kiaušinio plakiniu. Įvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą.
    Įdarui: kiaušinius išsukti su 100 g cukraus. Įmaišyti varškę, manus ir sutrinti su blenderiu iki vientisos, visiškai lygios, kreminės konsistencijos. Pieną sumaišyti su pudingu, supilti į varškės masę ir dar kartą perplakti. Braškes sumaišyti su likusiu cukrumi ir krakmolu. Iš šaldytuvo išimta tešla iškloti kepimo formos pagrindą su kelių centimetrų aukščio kraštais. Šiek tiek tešlos pasilikti pyrago viršui. Ant išklotos tešlos supilti varškės įdarą, ant viršaus išdėlioti braškes. Su tešlos likučiais padengti pyrago viršų. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Atvėsinti. Vėliau įdėti į šaldytuvą ir palaikyti bent 4 valandas, o geriausia – per naktį.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus (įdarui)
  • 50 gramų cukraus (pagrindui)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (pagrindui)
  • 150 gramų kvietinių miltų (pagrindui)
  • 200 mililitrų pieno (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų (įdarui)
  • 500 gramų varškės (įdarui)
  • 400 gramų braškių (įdarui)
  • 100 gramų sviesto (pagrindui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (pagrindui)
  • 1 vienetas pudingo (įdarui, vanilinis, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagrindui: kiaušinį išsukti su cukrumi, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suminkyti su kiaušinio plakiniu. Įvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą.
    Įdarui: kiaušinius išsukti su 100 g cukraus. Įmaišyti varškę, manus ir sutrinti su blenderiu iki vientisos, visiškai lygios, kreminės konsistencijos. Pieną sumaišyti su pudingu, supilti į varškės masę ir dar kartą perplakti. Braškes sumaišyti su likusiu cukrumi ir krakmolu. Iš šaldytuvo išimta tešla iškloti kepimo formos pagrindą su kelių centimetrų aukščio kraštais. Šiek tiek tešlos pasilikti pyrago viršui. Ant išklotos tešlos supilti varškės įdarą, ant viršaus išdėlioti braškes. Su tešlos likučiais padengti pyrago viršų. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Atvėsinti. Vėliau įdėti į šaldytuvą ir palaikyti bent 4 valandas, o geriausia – per naktį.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų