Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai aguonų
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- 200 gramų margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų varškės
- šiek tiek riešutų (bet kokių, pabarstymui)
- 200 mililitrų kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Riebalus su kondensuotu pienu išsukti mediniu šaukštu iki vientisos masės, supilti miltus. Gautą masę padalinam į dvi dalis, didesne dalim iškloti skardos dugną prieš tai išklojus sviestiniu popieriumi.
Varškę ištrinti su kiaušiniais, sudėti kondensuotą pieną, aguonas, krakmolą, viską gerai išmaišyti ir supilti į skardą ant išklotos tešlos. Likusia tešla "apkloti" viršų, pabarstyti smulkintais riešutais, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 200 laipsnių 60min.
Šitas pyragas nėra labai saldus, galima saldumą pasireguliuoti pagal save. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai aguonų
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- 200 gramų margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų varškės
- šiek tiek riešutų (bet kokių, pabarstymui)
- 200 mililitrų kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Riebalus su kondensuotu pienu išsukti mediniu šaukštu iki vientisos masės, supilti miltus. Gautą masę padalinam į dvi dalis, didesne dalim iškloti skardos dugną prieš tai išklojus sviestiniu popieriumi.
Varškę ištrinti su kiaušiniais, sudėti kondensuotą pieną, aguonas, krakmolą, viską gerai išmaišyti ir supilti į skardą ant išklotos tešlos. Likusia tešla "apkloti" viršų, pabarstyti smulkintais riešutais, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 200 laipsnių 60min.
Šitas pyragas nėra labai saldus, galima saldumą pasireguliuoti pagal save. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą