REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 25 gramai kakavos
- 120 mililitrų raudonųjų serbentų (uogienė)
- 4 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų juodojo šokolado
- 150 gramų aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų.
Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi.
Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą.
Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai.
Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 25 gramai kakavos
- 120 mililitrų raudonųjų serbentų (uogienė)
- 4 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų juodojo šokolado
- 150 gramų aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų.
Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi.
Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą.
Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai.
Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą