Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų mėlinių (uogienė)
- šiek tiek petražolių (papuošimui)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1/4 vieneto svogūnų (smulkintas)
- 4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų mėlinių (uogienė)
- šiek tiek petražolių (papuošimui)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1/4 vieneto svogūnų (smulkintas)
- 4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą