Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 7 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 150 gramų rūgštynių
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų špinatų
- 400 gramų kiaulienos (su kauliuku)
- 1 vienetas kiaušinių (virti)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą įpilti 1,5 l vandens, įdėti mėsą ir užvirinti. Nuimti putas ir virti toliau apie 1,5 val. Tada mėsą išimti, sultinį perkošti ir vėl užvirinti.
Bulves, supjaustytas kubeliais, sudėti į sultinį ir virti 10 min.
Svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje (apie 8 min), sumaišyti su miltais.
Špinatus ir rūgštynes susmulkinti.
Viską sudėti į sultinį, pasūdyti, suberti pipirus ir laurą. Pavirti apie 6 min.
Mėsą ir kiaušinį supjaustyti ir sudėti į sriubą.
Paskaninti kapotais žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 7 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 150 gramų rūgštynių
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų špinatų
- 400 gramų kiaulienos (su kauliuku)
- 1 vienetas kiaušinių (virti)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą įpilti 1,5 l vandens, įdėti mėsą ir užvirinti. Nuimti putas ir virti toliau apie 1,5 val. Tada mėsą išimti, sultinį perkošti ir vėl užvirinti.
Bulves, supjaustytas kubeliais, sudėti į sultinį ir virti 10 min.
Svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje (apie 8 min), sumaišyti su miltais.
Špinatus ir rūgštynes susmulkinti.
Viską sudėti į sultinį, pasūdyti, suberti pipirus ir laurą. Pavirti apie 6 min.
Mėsą ir kiaušinį supjaustyti ir sudėti į sriubą.
Paskaninti kapotais žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą