REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 7 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 150 gramų rūgštynių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų špinatų
  • 400 gramų kiaulienos (su kauliuku)
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilti 1,5 l vandens, įdėti mėsą ir užvirinti. Nuimti putas ir virti toliau apie 1,5 val. Tada mėsą išimti, sultinį perkošti ir vėl užvirinti.
    Bulves, supjaustytas kubeliais, sudėti į sultinį ir virti 10 min.
    Svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje (apie 8 min), sumaišyti su miltais.
    Špinatus ir rūgštynes susmulkinti.
    Viską sudėti į sultinį, pasūdyti, suberti pipirus ir laurą. Pavirti apie 6 min.
    Mėsą ir kiaušinį supjaustyti ir sudėti į sriubą.
    Paskaninti kapotais žalumynais.

Autorius: Natalja

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 7 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 150 gramų rūgštynių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų špinatų
  • 400 gramų kiaulienos (su kauliuku)
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilti 1,5 l vandens, įdėti mėsą ir užvirinti. Nuimti putas ir virti toliau apie 1,5 val. Tada mėsą išimti, sultinį perkošti ir vėl užvirinti.
    Bulves, supjaustytas kubeliais, sudėti į sultinį ir virti 10 min.
    Svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje (apie 8 min), sumaišyti su miltais.
    Špinatus ir rūgštynes susmulkinti.
    Viską sudėti į sultinį, pasūdyti, suberti pipirus ir laurą. Pavirti apie 6 min.
    Mėsą ir kiaušinį supjaustyti ir sudėti į sriubą.
    Paskaninti kapotais žalumynais.

Autorius: Natalja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų