REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 300 gramų lydekų (filė)
  • šiek tiek druskos (Himalajų)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek žalumynų (provanso žolelės)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplaktą su druska ir prieskoniais kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviestą, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 300 gramų lydekų (filė)
  • šiek tiek druskos (Himalajų)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek žalumynų (provanso žolelės)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplaktą su druska ir prieskoniais kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviestą, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų