REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui reikės: 250 g maltos mėsos, 0,5 šaukšto konjako, šaukštas prieskoninių žalumynų sriubai, 0,5 šaukštelio cukraus, 0,5 šaukštelio druskos, šaukštas aliejaus, 0,25 šaukštelio sutarkuoto imbiero, 0,5 šaukštelio kukurūzų krakmolo.
    Tešla užminkoma, gerai iškočiojama, pridengiama drėgna servetėle, užvožiama nedidele lėkštelė ir 2 val. palaikoma kambario temperatūroje, kad pakiltų. Po to dar kartą išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš jos iškočiojami 5 cm skersmens voleliai, kurie supjaustomi 4 cm ilgio gabaliukais. Iš kiekvieno gabaliuko iškočiojamas 8 cm diametro skritulėlis. Ant skritulėlių užkrečiama įdaro ir padaromi kukuliai.
    Į greitpuodį įpilama truputį vandens, virš jo ištempiama drobinė servetėlė, ant jos sudedami kukuliai taip, kad nesiliestų vienas su kitu. Puodas uždengiamas paprastu dangčiu, ir kukuliai troškinami garuose 20 min. Iš nurodytų produktų galima padaryti 15 kukulių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų