INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų (mažos)
- 100 gramų pupelių (baltos konservuotos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek sūris
- šiek tiek druskos
- 25 gramai sviesto
- 1 vienetas cukinijos (pusė didelės arba maža)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukinija ir bulvės supjaustomos kubeliais, o morka - griežinėliais. Į 750 ml ar 800 ml vandens suberiame cukiniją, morkas, bulves ir pupeles. Verdame apie 25-35 minutes, kol suminkštėja.
Smulkiai sukapojamas česnakas ir svogūnas. Pakepiname keptuvėje apie 3-4 minutes, po to sudedame į puodą. Į puodą įmaišome ir tarkuotą sūrį, ir prieskonius. Sutriname su blenderiu-trintuvu.
Autorius: Irutė
REKLAMA