REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 kilogramas cukraus
- 300 gramų graikinių riešutų
- 1 kilogramas trešnių
- 1.5 stiklinės vandens
- šiek tiek vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš trešnių iškrapštyti kauliukus, neperduriant jų kiaurai.
Graikinius riešutus supjaustyti trešnės kauliuko dydžio gabaliukais.
Įdėti po gabaliuką riešuto į kiekvieną trešnę.
Cukrų ir vandenį užvirinti, nukelti nuo ugnies, užpilti paruoštas trešnes, kad būtų apsemtos ir 3 valandas palaikyti.
Tada virti ant silpnos ugnies, kol uogos taps beveik permatomos.
Sirupas neturi užvirti, kad nekilnotų uogų.
10 minučių iki išjungiant supilti išspaustas citrinų sultis, likus 5 minutėms - suberti vaniliną.
Išdėlioti į sterilius indelius, uždaryti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 kilogramas cukraus
- 300 gramų graikinių riešutų
- 1 kilogramas trešnių
- 1.5 stiklinės vandens
- šiek tiek vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš trešnių iškrapštyti kauliukus, neperduriant jų kiaurai.
Graikinius riešutus supjaustyti trešnės kauliuko dydžio gabaliukais.
Įdėti po gabaliuką riešuto į kiekvieną trešnę.
Cukrų ir vandenį užvirinti, nukelti nuo ugnies, užpilti paruoštas trešnes, kad būtų apsemtos ir 3 valandas palaikyti.
Tada virti ant silpnos ugnies, kol uogos taps beveik permatomos.
Sirupas neturi užvirti, kad nekilnotų uogų.
10 minučių iki išjungiant supilti išspaustas citrinų sultis, likus 5 minutėms - suberti vaniliną.
Išdėlioti į sterilius indelius, uždaryti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą