Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 sauja džiūvesėlių
- 80 mililitrų aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinius kopūstus rankomis atskiriame mažais gabalėliais, sudedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame 5 min.
Kol kopūstai verda, suplakame kiaušinius. Į juos įdedame mėgstamų prieskonių, išmaišome.
Apvirusius žiedinius kopūstus palaikome kelias minutes, kad atvestų, tada mirkome plaktame kiaušinyje ir voliojame džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kopūstų gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir kepame tol, kol apskrus.
Tinka tiekti su kepsniu, kepta žuvimi, padažu ar net vienus.
Skanaus! ;)
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 sauja džiūvesėlių
- 80 mililitrų aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinius kopūstus rankomis atskiriame mažais gabalėliais, sudedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame 5 min.
Kol kopūstai verda, suplakame kiaušinius. Į juos įdedame mėgstamų prieskonių, išmaišome.
Apvirusius žiedinius kopūstus palaikome kelias minutes, kad atvestų, tada mirkome plaktame kiaušinyje ir voliojame džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kopūstų gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir kepame tol, kol apskrus.
Tinka tiekti su kepsniu, kepta žuvimi, padažu ar net vienus.
Skanaus! ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą