• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 sauja džiūvesėlių
  • 80 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinius kopūstus rankomis atskiriame mažais gabalėliais, sudedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame 5 min.
    Kol kopūstai verda, suplakame kiaušinius. Į juos įdedame mėgstamų prieskonių, išmaišome.
    Apvirusius žiedinius kopūstus palaikome kelias minutes, kad atvestų, tada mirkome plaktame kiaušinyje ir voliojame džiūvėsėliuose.
    Apvoliotus kopūstų gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir kepame tol, kol apskrus.
    Tinka tiekti su kepsniu, kepta žuvimi, padažu ar net vienus.
    Skanaus! ;)

Autorius: Smaližė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 sauja džiūvesėlių
  • 80 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinius kopūstus rankomis atskiriame mažais gabalėliais, sudedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame 5 min.
    Kol kopūstai verda, suplakame kiaušinius. Į juos įdedame mėgstamų prieskonių, išmaišome.
    Apvirusius žiedinius kopūstus palaikome kelias minutes, kad atvestų, tada mirkome plaktame kiaušinyje ir voliojame džiūvėsėliuose.
    Apvoliotus kopūstų gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir kepame tol, kol apskrus.
    Tinka tiekti su kepsniu, kepta žuvimi, padažu ar net vienus.
    Skanaus! ;)

Autorius: Smaližė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų