Porcijų skaičius: 16
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 16 vienetų tortilijos (miltinės)
- 1 kilogramas krevečių (tigrinės, be kevalo)
- 500 gramų grietinės
- 500 gramų romaninės salotos
- 300 gramų gražgarsčių
- 300 gramų špinatų
- 300 gramų konservuotų kukurūzų
- 300 gramų konservuotų pupelių (raudonos )
- 5 vienetai avokadų (prinokę)
- 250 gramų sūris
- 250 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų pipirai (jalapeno (konservuoti))
- 3 vienetai apelsinų
- 2 vienetai rausvųjų svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pipirai
- 4 litrai aliejaus
- Užpilui:
- 300 gramų kalendrų
- 200 gramų alyvuogių aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
- 16 vienetų tortilijos (miltinės)
- 1 kilogramas krevečių (tigrinės, be kevalo)
- 500 gramų grietinės
- 500 gramų romaninės salotos
- 300 gramų gražgarsčių
- 300 gramų špinatų
- 300 gramų konservuotų kukurūzų
- 300 gramų konservuotų pupelių (raudonos )
- 5 vienetai avokadų (prinokę)
- 250 gramų sūris
- 250 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų pipirai (jalapeno (konservuoti))
- 3 vienetai apelsinų
- 2 vienetai rausvųjų svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pipirai
- 4 litrai aliejaus
- Užpilui:
- 300 gramų kalendrų
- 200 gramų alyvuogių aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą