Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 3 gramai imbierų
- 50 gramų krakmolo
- 10 gramų porų
- 350 gramų kiaulienos
- 1 vienetas kiaušinių (baltymas)
- 75 mililitrai acto (obuolių)
- 10 mililitrų sojos padažo
- 15 mililitrų degtinės
- šiek tiek druskos
- 1 litras aliejaus
- 15 mililitrų sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinės arba išpjovos filė išplaunama, apdorojama, supjaustoma juostelėmis (4 cm ilgio ir 0,5 cm pločio). Dubenėlyje nr. 1 suplakamas baltymas, jis sumaišomas su krakmolu (ištirpinamas su 2 šaukštais vandens), įdedama druskos. Dubenėlyje nr.2 sumaišomas obuolių actas, cukrus, druska, degtinė, imbieras, sezamo aliejus, sojų padažas. l l riešutų ar kito aliejus užverdamas atskirame puode. Kiaulienos juosteles apvolioti suplaktu baltymo, krakmolo ir druskos mišiniu iš dubenėlio nr. 1. Į verdantį aliejų sudedamos apvoliotas juosteles ir kepamos, kol jos taps auksinės spalvos, maždaug apie 15 min. Iškeptos juostelės išimamos iš puodo. 50 g aliejus, išimtas iš puodo, kuriame kepė juostelės, sumaišoma su dubenėlio nr. 2 ingredientais, šioje masėje troškinamos keptos juostelės apie 1 min. Valgyti sus ryžiais. Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 3 gramai imbierų
- 50 gramų krakmolo
- 10 gramų porų
- 350 gramų kiaulienos
- 1 vienetas kiaušinių (baltymas)
- 75 mililitrai acto (obuolių)
- 10 mililitrų sojos padažo
- 15 mililitrų degtinės
- šiek tiek druskos
- 1 litras aliejaus
- 15 mililitrų sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinės arba išpjovos filė išplaunama, apdorojama, supjaustoma juostelėmis (4 cm ilgio ir 0,5 cm pločio). Dubenėlyje nr. 1 suplakamas baltymas, jis sumaišomas su krakmolu (ištirpinamas su 2 šaukštais vandens), įdedama druskos. Dubenėlyje nr.2 sumaišomas obuolių actas, cukrus, druska, degtinė, imbieras, sezamo aliejus, sojų padažas. l l riešutų ar kito aliejus užverdamas atskirame puode. Kiaulienos juosteles apvolioti suplaktu baltymo, krakmolo ir druskos mišiniu iš dubenėlio nr. 1. Į verdantį aliejų sudedamos apvoliotas juosteles ir kepamos, kol jos taps auksinės spalvos, maždaug apie 15 min. Iškeptos juostelės išimamos iš puodo. 50 g aliejus, išimtas iš puodo, kuriame kepė juostelės, sumaišoma su dubenėlio nr. 2 ingredientais, šioje masėje troškinamos keptos juostelės apie 1 min. Valgyti sus ryžiais. Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą