REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai traški, labai gardi vištiena, kurią bevalgant, apsilaižysite pirštelius! Paruošiama visiškai paprastai, o skonis 10 balų. Galite rinktis bet kurias kitas vištienos dalis, tik jei jos mažesnės, kepkite šiek tiek trumpiau.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų vištienos blauzdelių
  • 300 mililitrų kvietinių miltų (apvoliojimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (apvoliojimui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti, apvoliojimui)
  • 500 mililitrų aliejaus (apytikriai)
  • Marinatui:
  • 375 mililitrai pasukų
  • 4 valgomieji šaukštai padažo (mėgstamas aštrus)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kajeno pipirų (arba aitriųjų pipirų milteliai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai svogūnų milteliai (arba granulės)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai česnako milteliai (arba granulės)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai malti juodieji pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintas čiobrelis
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovinto raudonėlio

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Porcijų skaičius: 6

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų