• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 gramų cukraus
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti)
  • 150 gramų grietinėlės (riebi)
  • 50 gramų cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 200 gramų cukraus
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti)
  • 150 gramų grietinėlės (riebi)
  • 50 gramų cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukite su cukrumi, po truputį, suberkite persijotus miltus ir užminkykite kietą tešlą. Ją valandai palaikykite šaldytuve,o tada išimkite, sutarkuokite rupia tarka ir tolygiai paskirstykite 26 - 28 cm skersmens formoje. Užrieskite neaukštus kraštelius ir kepkite orkaitėje, kol įgaus aukso spalvą.
  2. Ananasus nukoškite,supjaustykite skiltelėmis ir pabarstykite trupučiu cinamono. Grietinėlę sumaišykite su miltiniu cukrumi, trupučiu vanilės ir suplakite iki kietų putų. Ant iškepusio ir ataušusio papločio tolygiai išdėliokite ananasus, viršuje sukrėskite plaktą grietinėlę. Ant grietinėlės išdeliokite paruoštus vaisius.
    Tortą atvėsinkite šaldytuve.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų