Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kavos (malta)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 40 gramų juodojo šokolado
- 240 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų sumalti su kavamale arba blenderiu ir išsukti su minkštu sviestu.
Šokoladą sutarkuoti arba sumalti su blenderiu.
Į sviestą suberti kavą ir šokoladą, gerai išmaišyti.
Tada suberti miltus ir išminkyti tešlą.
Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
Iš tešlos suformuoti sausainėlius ir dėti ant skardos, padengtos kepimo popieriumi.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 17-20 min.
Iškeptus sausainėlius kartu su kepimo popieriumi (nes ką tik iškepti sausainiai bus labai minkšti) išimti iš kepimo skardos ir vėsinti 10 min.
INGREDIENTAI:
- 10 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kavos (malta)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 40 gramų juodojo šokolado
- 240 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų sumalti su kavamale arba blenderiu ir išsukti su minkštu sviestu.
Šokoladą sutarkuoti arba sumalti su blenderiu.
Į sviestą suberti kavą ir šokoladą, gerai išmaišyti.
Tada suberti miltus ir išminkyti tešlą.
Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
Iš tešlos suformuoti sausainėlius ir dėti ant skardos, padengtos kepimo popieriumi.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 17-20 min.
Iškeptus sausainėlius kartu su kepimo popieriumi (nes ką tik iškepti sausainiai bus labai minkšti) išimti iš kepimo skardos ir vėsinti 10 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą