Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 aguonų (maltos)
- šiek tiek cukraus pudros (pyragui apibarstyti)
- 50 gramų cukraus
- šiek tiek kiaušinių (trynys)
- 3 valgomieji šaukštai pieno (karštas)
- 90 vienetų grietinės
- šiek tiek razinų
- 2 valgomieji šaukštai romo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 1 vienetas citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai. Sviestą išsukti su cukrumi (nepamiršti ir vanilinio) ir kiaušinio tryniu. Supilti grietinę ir įtarkuoti citrinos žievelę. Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Užminkyti tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę, dėti į šaldytuvą 30 minučių.
Į dubenį berti maltas aguonas, užpilti ant jų karštą pieną, suberti razinas, cukrų (paprastą ir vanilinį), citrinų žieveles, pilti romą ir kiaušinio trynį. Viską pamaišyti.
Įkaitinti orkaitę iki 200° C.
Ant stalo paviršiaus pabarstyti miltų. Iškočioti tešlą, dėti aguonų įdarą, paskleisti jį per visą plotą. Susukti atsargiai į ritinėlį, gražiai užspausti abu galus ir dėti į orkaitę (rekomenduojama daryti ne vieną, o du ritinėliu).
Kepti 25 - 30 minučių. Ataušinti ir apibarstyti cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- 100 aguonų (maltos)
- šiek tiek cukraus pudros (pyragui apibarstyti)
- 50 gramų cukraus
- šiek tiek kiaušinių (trynys)
- 3 valgomieji šaukštai pieno (karštas)
- 90 vienetų grietinės
- šiek tiek razinų
- 2 valgomieji šaukštai romo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 1 vienetas citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai. Sviestą išsukti su cukrumi (nepamiršti ir vanilinio) ir kiaušinio tryniu. Supilti grietinę ir įtarkuoti citrinos žievelę. Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Užminkyti tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę, dėti į šaldytuvą 30 minučių.
Į dubenį berti maltas aguonas, užpilti ant jų karštą pieną, suberti razinas, cukrų (paprastą ir vanilinį), citrinų žieveles, pilti romą ir kiaušinio trynį. Viską pamaišyti.
Įkaitinti orkaitę iki 200° C.
Ant stalo paviršiaus pabarstyti miltų. Iškočioti tešlą, dėti aguonų įdarą, paskleisti jį per visą plotą. Susukti atsargiai į ritinėlį, gražiai užspausti abu galus ir dėti į orkaitę (rekomenduojama daryti ne vieną, o du ritinėliu).
Kepti 25 - 30 minučių. Ataušinti ir apibarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą