Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek acto
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 200 gramų sviesto (kremui)
- 200 gramų grietinės (20%)
- 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas, kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius ir cukrų suplakti su mikseriu. Po to sudėti grietinę, kakavą ir vėl suplakti.
Miltus išsijoti ir suberti į plakinį. Taip pat suberti actu nugesintą sodą. Tešlą gerai išmaišyti.
Riešutus susmulkinti ir suberti į tešlą.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
Tešlą iškepti, atvėsinti ir perpjauti išilgai per pusę. Galima papločius apšlakstyti konjaku.
Kondensuoto pieno skardinę pavirinti 2-3 val. Atvėsinti ir suplakti su minkštu sviestu.
Torto papločius aptepti kremu. Tortą galima papuošti riešutais, uogiene, lydytu šokoladu, uogomis.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek acto
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 200 gramų sviesto (kremui)
- 200 gramų grietinės (20%)
- 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas, kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius ir cukrų suplakti su mikseriu. Po to sudėti grietinę, kakavą ir vėl suplakti.
Miltus išsijoti ir suberti į plakinį. Taip pat suberti actu nugesintą sodą. Tešlą gerai išmaišyti.
Riešutus susmulkinti ir suberti į tešlą.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
Tešlą iškepti, atvėsinti ir perpjauti išilgai per pusę. Galima papločius apšlakstyti konjaku.
Kondensuoto pieno skardinę pavirinti 2-3 val. Atvėsinti ir suplakti su minkštu sviestu.
Torto papločius aptepti kremu. Tortą galima papuošti riešutais, uogiene, lydytu šokoladu, uogomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą