REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 20 gramų taukų (riebalų)
  • 200 gramų jautienos
  • 40 gramų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų pomidorų pastos
  • 2 gramai raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustyti, pakepinti taukuose. Sudėti juostelėmis supjaustytą mėsą, pomidorų pastą (arba vieną supjaustytą pomidorą), pipirus, druską, užpilti vynu ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų