INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 300 mililitrų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių savo sultyse)
- 1 vienetas pomidorų pastos (švieži)
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų jautienos faršo
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek pomidorų padažo
- šiek tiek lazanijos lakštų (lakštai)
- šiek tiek grietinės
- 250 gramų sūris
- 200 gramų mocarelos sūrio
- šiek tiek raudonėlių
- šiek tiek provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Taigi apkepiname svogūną su faršu i masę supilame patraiškytus pomidorus kartu su savo sultimis, susmulkiname pomidorą, česnaką, krapus, petražoles. Įdedame pomidorų padažo, šiek tiek grietinės, SANTA MARIA prieskonių pagal skonį.
Troškinuką sluoksniuojame: lazanijos lakštas, masė, įvairūs sūriai (kuo daugiau), vėl lakštas, o viršutinį lakštą padengiame, tarkuotu fermentiniu sūriu su grietine ir majonezu!
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Po to padidiname temperatūrą, kad apskrustų! Iškepusią lazaniją pagardiname petražolėmis! Skanaus!
Autorius: Kornelija
REKLAMA