Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 litras sultinio
- 1 kilogramas burokėlių (virti)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus ir sutarkuotus burokėlius užpilkite 5-6 šaukštais vandens arba sultinio, įdėkite 1 šaukštą sviesto ir kelias minutes patroškinkite.
Tada burokėlius pertrinkite per sietelį, užpilkite sultiniu, sudėkite svieste kepintus miltus, įberkite cukraus, druskos, supilkite actą ir pavirkite 5 min.
Sriubą tiekite su grietine, bulvėmis ir smulkintais žalumynais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 litras sultinio
- 1 kilogramas burokėlių (virti)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus ir sutarkuotus burokėlius užpilkite 5-6 šaukštais vandens arba sultinio, įdėkite 1 šaukštą sviesto ir kelias minutes patroškinkite.
Tada burokėlius pertrinkite per sietelį, užpilkite sultiniu, sudėkite svieste kepintus miltus, įberkite cukraus, druskos, supilkite actą ir pavirkite 5 min.
Sriubą tiekite su grietine, bulvėmis ir smulkintais žalumynais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą