REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 litras sultinio
  • 1 kilogramas burokėlių (virti)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus ir sutarkuotus burokėlius užpilkite 5-6 šaukštais vandens arba sultinio, įdėkite 1 šaukštą sviesto ir kelias minutes patroškinkite.
    Tada burokėlius pertrinkite per sietelį, užpilkite sultiniu, sudėkite svieste kepintus miltus, įberkite cukraus, druskos, supilkite actą ir pavirkite 5 min.
    Sriubą tiekite su grietine, bulvėmis ir smulkintais žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 litras sultinio
  • 1 kilogramas burokėlių (virti)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus ir sutarkuotus burokėlius užpilkite 5-6 šaukštais vandens arba sultinio, įdėkite 1 šaukštą sviesto ir kelias minutes patroškinkite.
    Tada burokėlius pertrinkite per sietelį, užpilkite sultiniu, sudėkite svieste kepintus miltus, įberkite cukraus, druskos, supilkite actą ir pavirkite 5 min.
    Sriubą tiekite su grietine, bulvėmis ir smulkintais žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų